Trabzonspor Kalecisi Onana’ya Tepkiler: Son Haftaların Yoğun Gol Yağmuru ve Süper Kupa Yıkımı
Trabzonspor kalecisi Onana’ya tepkiler ve son haftalardaki gol yağmuru ile Süper Kupa’ndaki yenilginin yankıları kısa ve akıcı bir özet.
Trabzonspor’un kalesinde forma giyen Andre Onana, son dönemde yediği goller ve Galatasaray karşısında Süper Kupa’da alınan 4-1’lik sonuç sonrası tepkilerin hedefinde kaldı. ÜST ÜSTE MAÇLARDA GOL YAĞMURU Bu süreçte kaleciye yönelik eleştiriler, özellikle Süper Kupa yarı finalindeki ağır yenilginin ardından artarak sosyal medyada da yankı buldu.
Lig karşılaşmalarında da arka arkaya gelen goller, Onana’nın performansını sorgulayan taraftarların dillendirdiği konular arasında yer aldı. Beşiktaş maçında 3, Gençlerbirliği karşılaşmasında ise 4 gol gören Kamerunlu kalecinin, Galatasaray’a karşı 4 gol daha görmesi ise sabrın taşmasına yol açtı.
TEpkiler sosyal medyaya yansıdı ve taraftarlar, Onana’nın formunu yeniden değerlendirme çağrısı yaptı. 29 yaşındaki file bekçisi için eleştiriler sadece kulüp içi değil, geniş bir spor ortamında da konuşulan konular arasına girdi. Bu gelişmeler, Trabzonspor’da kaleci tartışmalarını yeniden gündeme taşıdı.