Galatasaray’ın Final Yolculuğu: Transfer Planları ve Harcama Limitleri Üzerine Detaylar
Galatasaray’ın final yolculuğu: transfer planları ve harcama limitleriyle ilgili ayrıntılar, takımın geleceğe yönelik stratejisini keşfedin.
Galatasaray, Turkcell Süper Kupa yarı finalinde Trabzonspor’u 4-1 mağlup ederek finale yükseldi. Mücadelenin ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.
TRANSFER MÜJDESİ Takıma yapılan takviyelerle ilgili konuşan Özbek, “Yaz transferlerinde 5 oyuncuyu kadroya kattık ve hepsi sahada performans gösterdi. Bu transferlerin başarısı sahaya yansıdı. Hazırlıklarımızı tamamladık. Hocamızın istekleri ve scout ekibinin önerileri doğrultusunda çalışıyoruz. Bu ara transfer döneminde eksiklerimiz netleşecek ve gerekli çalışmalar sürüyor. Taraftarlarımız rahat olsun.”
FİNALDEKİ RAKİBİMİZİ BEKLİYORUZ Özbek, karşılaşmayı değerlendirirken, “Güzel bir maç oldu; her iki taraf da futbola yakışır mücadele sergiledi. Trabzonspor’u tebrik ediyorum. Şimdi finale odaklanıyoruz. Antepli arkadaşlarımıza teşekkür ederim; Antepe olan yakınlığımızı sürdürüyoruz. Maçın bol gollü ve zevkli olması da sevindirici. Finaldeki rakibimizi sabırsızlıkla bekliyoruz.” açıklamasını paylaştı.
HARCAMA LİMİTLERİ Özbek, limitlerle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: “Limitler açıklandı. Galatasaray’ın limiti, Fenerbahçe’ninkinin iki katı olarak belirlenmesinin nedeni, gelirlerimizin üst düzeyde olması. Transfer sezonuna hazırlanıyoruz; eksikler netleşti ve hocamız ile scout ekibinin belirlediği oyuncularla görüşmeler sürüyor. Süreç hakkında daha net sonuçlar almak için zamanımız var, fakat hızlı hareket etmek istiyoruz.”
Kaynak: Haberler.com