Yıldız Şelalesi Turizm İçin Yeniden Değerlendiriliyor: Vali Şimşek Çalışmaları Başlattı
Yıldız Şelalesi turizmi için yeni planlar: Vali Şimşek’in çalışmalarıyla sürdürülebilir ve cazip bir destinasyon olarak yeniden değerlendiriliyor.
Yıldız beldesinde bulunan Değirmenaltı Şelalesi olarak da bilinen Yıldız Şelalesi, turizme kazandırılması amacıyla yeniden ele alınacak. Valilik açıklamasına göre, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, çevreyi yakından incelemek üzere bölgeye gitti ve şelalenin tanıtımını artıracak çalışmaların başlatılacağını söyledi.
İncelemeler sırasında Şimşek, Sivas ilinin 53 kilometre uzaklığındaki bölgeyi ziyaret etti ve planlanan proje hakkında Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Yeşilyurt’tan bilgi aldı. Şelalenin doğal güzellikleri turizm açısından değerlendirilecek ve bölgeye kattığı çekim gücü artırılacak.