DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Beste Kökdemir: Oğlu Kai ile İlk Fotoğrafını Paylaştı ve Yüzünü Gizli Tutmaya Devam Etti

Beste Kökdemir, oğlu Kai ile ilk fotoğrafını paylaştı; yüzünü saklamaya devam ediyor. Merakla takip edin: ailenin en özel anları.

14.12.2025
A+
A-

Ünlü oyuncu Beste Kökdemir, anne olduktan sonra ilk kez oğluyla olan anını sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafa kısa bir not düşerek takipçilerine duygularını aktardı: Kalbim.

Kökdemir, kucağında minik Kai’yi tutarken yüzünü göstermemesiyle dikkat çekti. Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yağdı; hayranlar bu jezve anına yoğun ilgi gösterdi.

Özel hayatını gözlerden uzak tutmaya devam eden oyuncu, annelikle birlikte gelen yeni dönemde de bu kararlılığını sürdürüyor. Karşılaştığı tebrik ve destekler, takipçilerini duygulandırdı ve sevindirdi.

Geçmiş yıllarda haberleştilen evlilik ve aile güncellemeleri de hatırlatıldı. Beste Kökdemir, 4 Temmuz 2025’te uzun süredir birlikte olduğu iş insanı Fazlı Erdinç Çatak ile evlendi ve 28 Kasım’da oğlunu kucağına aldı. Bu gelişme, magazin gündeminde kısa sürede geniş yer buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.