DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu: İrlanda, Macaristan’ı 3-2 Çevirdi

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu: İrlanda, Macaristan’ı 3-2 yenerek büyük bir sürprize imza attı.

16.11.2025
A+
A-

Macaristan ile İrlanda arasında Puskás Arena’da oynanan karşılaşmada, heyecan sonuna kadar sürdü. Maçın son düdüğüyle skor 3-2 olarak oluştu ve İrlanda bu zorlu mücadeleden galip ayrıldı.

Maça hızlı başlayan taraf Macaristan oldu; Lukács, 3. dakikada takımını öne geçirdi. 15. dakikada Penaltıdan gelen Parrot, İrlanda’ya eşitliği getirdi ve skoru 1-1 yaptı. İlk yarının sonunda Varga’nın golüyle Macaristan yeniden öne geçti ve devre 2-1’lik skorla tamamlandı.

İkinci yarı boyunca İrlanda, baskısını sürdürdü. Parrot, 80. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve 90+6’da attığı golle maçın sonucunu belirledi. Parrot, bu karşılaşmayı hat-trick ile tamamladı.

Bu sonucunda İrlanda puanını 10’a yükselterek grubu ikinci sırada tamamladı ve Dünya Kupası için play-off hakkı elde etti. Macaristan ise 8 puanda kalarak üçüncü sıraya geriledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.