DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Fatih Ürek’in Sağlık Günü: Yoğun Bakımda 22. Gün ve Yeni Gelişmeler

Fatih Ürek’in sağlık günceleri: Yoğun Bakımda 22. gün ve yeni gelişmeler hızlı haberlerle sizlerle.

05.11.2025
A+
A-

Evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hastaneye kaldırılan Fatih Ürek, ilk müdahalenin ardından anjiyo sürecine alınmıştı. Uzun süre yoğun bakımdaki tedavi süreci sürerken, 59 yaşındaki sanatçının durumunun stabil olduğu ifade ediliyor.

Kriz anında kalbi 20 dakika durdu: Yaşanan bu krizin ardından yapılan CPR müdahalesiyle yeniden hayata döndürülen Ürek, o günden bu yana yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor. Sahne aldığı günlerden bu yana bazı çevrelerce çıkan “ölüm” iddiaları ise kısa sürede yalanlandı ve sağlık ekibi durumu yakından takip ediyor.

KRİTİK GELİŞME YİNE AÇIKLANDI: Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, Cate Şıkel ile yayınlanan programda Ürek’in sağlık durumuna dair önemli bir bilgiyi paylaştı. Yoğun bakımda 22’nci gününü geçiren sanatçı, kısa süreliğine gözlerini açıp kapadı. Müftüoğlu bu hareketin reflex olabileceğini, aynı zamanda bir yanıt verebilme göstergesi olarak da değerlendirilebileceğini belirtti. Habere göre süreç, titizlikle sürdürülüyor ve ekibin çalışmaları devam ediyor.
Ömercan Altay Haberler.com / Magazin

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.