Faik Çetiner İçin Son Yolculuk: Spor Dünyasının Duayen İsmi Ebedi Uykusunda
Faik Çetiner için son yolculuk: spor dünyasının duayeni ebedi uykusunda. Anı, saygı ve vefa dolu bir veda yazısı.
Türk spor basınının köşe taşı Faik Çetiner, 69 yaşında aramızdan ayrıldı. Uzun yıllar boyunca gazete ve yazı dünyasında önemli izler bırakan Çetiner, son yolculuğuna uğurlandı.
SPOR BASINININ DUAYENLERİNDEN FAİK ÇETİNER’E SON GÖREV adlı cenaze töreni, Erenköy’deki Galip Paşa Camisi’nde öğle vakti gerçekleştirildi. Cenaze namazına ailesinin yanı sıra Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Ahmet Ürkmezgil, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski başkanları Servet Yardımcı ile Mehmet Ali Aydınlar, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, eski bakan Mehmet Ağar, teknik direktör Yılmaz Vural, Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörü Samet Aybaba ve basın camiasından çok sayıda seven katıldı.
KARACAAHMET MEZARLIĞI’NA DEFNEDİLDİ ifadesiyle aydınlatılan törenin ardından Faik Çetiner’in naaşı Karacaahmet Mezarlığı’na defnedildi. Bu vedada ailesine ve sevenlerine taziye dilekleri iletildi.

Kaynak: Ensonhaber