Aksaray’da Otostop Denemesi Sırasında Yaşanan Kavga ve Bıçaklı Saldırı
Aksaray’da otostop denemesi esnasında yaşanan kavga ve bıçaklı saldırıyı anlatan olayın detayları ve güvenlik ipuçları.
Aratol Mahallesi’nde dün gece saat 22.30 sularında meydana gelen olayda, iki kişi otostopla durdurulan bir araca yaklaşınca tartışma çıktı. İddiaya göre aracını kullanırken yanlarına yaklaşan kişilere karşılık veren sürücü, tartışmanın büyümesi üzerine aracından indi ve darbedildi. Darbe sonrasında sol bacağını da bıçakla yaralandı.
Yaralı, kanlar içinde yere serilirken saldırganlar olay yerinden hızla ayrıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis ekipleri, kaçan şüphelilerin kimliklerini belirlemek amacıyla kapsamlı bir soruşturma başlattı. Yaşanan olayla ilgili gelişmeler için güvenilir haber kaynaklarıyla iletişim sürüyor.