Fenerbahçe ve Alanyaspor 90+3’te Berabere Kaldı: 2-2
Fenerbahçe ile Alanyaspor 90+3’te berabere kaldı: 2-2. Son anlar heyecan dolu, iki takım da skoru değiştiremedi.
İlk yarının ardından her iki ekip de sahada eşitliği bozamadı ve maçın sonuna dek tempolu bir mücadele sergiledi. Alanyaspor, 18. dakikada Hwang’ın pasında İbrahim Kaya ile öne geçti; kaleciyi deviren vuruş ağlarla buluştu.
34. dakikada Fenerbahçe hızlı atağa çıktı. Oğuz Aydın’ın taşıdığı top ceza sahasına girer girmez En-Nesyri’ye çıktı; onun sert şutunda Ertuğrul sakince topu kornere yönlendirdi. İkinci yarıda penaltı bekleyen Fenerbahçe için kritik anlar yaşandı; Anderson Talisca, 57. dakikada kullanılan penaltıyı kaçırdı ve kaleci Ertuğrul bu pozisyonu kurtardı.
Semedo’nun katkısı 73. dakikada Semedo’nun orta alandaki etkili koşusu sonucunda top ağlarla buluştu ve Fenerbahçe skoru eşitledi; Nelson Semedo uzak köşeye düzgün bir vuruşla farkı getirdi.
3 dakika sonra En Nesyri’nin golüyle Fenerbahçe öne geçti. Archie Brown’ın ortasında Cenk Tosun’un kafasıyla ortaya düşen top, En Nesyri’nin boş vuruşuyla filelerle buluştu. Alanyaspor üzerindeki baskısını sürdürdü ve 90+3’te Yusuf’un kafası Erfan Can Eğribayat’ın elinde topu kaçırmasıyla skoru 2-2 olarak belirledi.
Geri kalan bölümde başka gol çıkmayınca maç 2-2 sonuçlandı ve her iki takım birer puanla sahadan ayrıldı. Fenerbahçe puanını 11’e, Alanyaspor ise 8’e yükseltti.