Gülşen’in Fotoğrafı ve Oxford Başvurusu: İbrahim Tatlıses’in Aile Sırları
Gülşen’in fotoğrafı ve Oxford başvurusu: İbrahim Tatlıses’in aile sırları, merak uyandıran gelişmeler ve şaşırtan detaylar
İbrahim Tatlıses, sık sık gündemde olan aile içi meseleleriyle yine konuşuldu. Gözlerden uzak tuttuğu kızı Gülşen ile paylaştığı bir fotoğraf, sosyal medyada ilgi gördü. Tatlıses’in bu paylaşımına eşlik eden notta, “Bu benim Gülşen’im, kimseyle kavga etmez” ifadesi dikkat çekti ve bunun, diğer kızı Dilan Çıtak ile arasının bozuk olduğuna dair konuşmalara gönderme olduğu yorumlarını beraberinde getirdi.
TORUN OXFORD İSTİYOR başlığıyla paylaşılan kareler, Gülşen’den olan torunu Berfin’in doğum gününü kutlarken sosyal medyada büyük ilgi gördü. Berfin Karakeçeli’nin eğitimine yurt dışında devam etmek isteği, Harran Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nden mezun olan genç isim için bir sonraki adımlarını da merak konusu yaptı.
Berfin, dünyanın prestijli üniversitelerinden Oxford’a ocak ayında başvuruda bulundu; şu an başvurunun sonucu netleşmedi. Bu gelişme, yıllar önce Tatlıses’in akıllarda kalan sözünü tekrar gündeme taşıdı: “Urfa’da Oxford vardı da biz mi okumadık?” ifadesi, torununun başarısıyla yeniden hatırlandı.
Kaynak: Ensonhaber