2025 Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Türkiye Finali Sonuçları
2025 Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Türkiye Finali sonuçları ve değerlendirme.
Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Türkiye finali, Bilecik Ertuğrul Gazi Camii’nde gerçekleştirildi. Jüri başkanı olarak Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu’ndan Hafız Dr. Osman Şahin ile kurul üyeleri yarışmada yer aldı. Program, kura çekimiyle başladı ve din görevlilerinin Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma ile meal sunumlarındaki yeteneklerini sergilemeleriyle sürdü.
Yarışmanın sonunda Bayburt’tan katılan İrfan Dönmez Türkiye birinciliğini elde ederken, ikinciliği Ali Akgün, üçüncülüğü ise Mahfuz Baka aldı. Dereceye girenlere ödülleri takdim edildi ve etkinlik sona erdi. İhlas Haber Ajansı ve yerel kaynaklar Haberler.com üzerinden haberleştirildi.