Kadıköy’de sessiz gece! Fenerbahçe turu deplasmana bıraktı
Kadıköy’deki sessiz geceyi ve Fenerbahçe’nin deplasman turunu içeren renkli bir gece sohbeti. Kaçırmayın: maç ve atmosfer anlatımı.
Uefa Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk maçında Fenerbahçe ile Benfica karşılaştı. Chobani Stadyumu’nda oynanan mücadele 0-0 beraberlikle sonuçlandı.
İlk tehlike Benfica’dan geldi: 2. dakikada ceza yayı dışına çıkan topa Aursnes dokundu ve Rios’un şutu kaleci İrfan Can Eğribayat’ın uzanışıyla çarpışıp savunmadan geri geldi. Ardından savunma topu uzaklaştırdı.
Son anda İrfan Can Eğribayat! 29. dakikada ceza sahası sol çaprazından kazanılan serbest vuruşta Kerem Aktürkoğlu topun başına geçti. Şutunda, kaleci İrfan Can Eğribayat meşin yuvarlağı son anda kornere çeldi.
Szymanski’nin Şutu Kalecide 34. dakikada Fenerbahçe organize atağa çıktı. Amrabat’ın pasında top Szymanski’ye geldi; bu futbolcu hemen şutunu attı ancak kaleci Trubin topu kontrol etti.
Oosterwolde’den Müthiş Şut 42. dakikada Benfica’nın uzaklaştırmaya çalıştığı topu kapan Oosterwolde, ceza sahası sol çaprazından sert vurdu ve kaleci Trubin, son anda uzanarak gole izin vermedi.
Benfica 10 Kişi Kaldı 71. dakikada Florentino Luis, Talisca’ya yaptığı faulün ardından ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
En Nesyry Attı Ancak Ofsayt 81. dakikada Talisca’nın şutu kaleciden sekerek direkten döndü; dönen topta Youssef En Nesyri ağlara gitti fakat ofsayt nedeniyle gol geçerli sayılmadı.
Karşılaşmada Gol Sesinin Olmadığına kesin gözüyle bakılan maçta taraflar gibi 0-0’da ayrıldı. Rövanş 27 Ağustos’ta Benfica’nın Da Luz Stadyumu’nda oynanacak. Başlama vuruşu TSİ 22:00’dadır.
Kaynak: Haberler.com