DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Balıkesir Sındırgı’da 6.1 Büyüklüğünde Deprem

Balıkesir Sındırgı’da 6.1 büyüklüğündeki depremle ilgili ayrıntılar, güvenlik önerileri ve son gelişmeleri derinden analiz eden haber ve bilgiler.

11.08.2025
A+
A-

Balıkesir Sındırgı ilçesinde 19.53 sıralarında meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki deprem, İzmir ve çevre illerde de yoğun olarak hissedildi.

Deprem sonrasında bölgeye ilişkin bilgiler paylaşılırken, İzmir başta olmak üzere pek çok ilde deprem etkisini hissettirdi. İzmir Valisi Süleyman Elban, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, AFAD verilerine göre Balıkesir’de 6.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini belirtti; depremin İzmir’de de hissedildiğini ve şu ana kadar olumsuzluk tespit edilmediğini söyledi. Ayrıca tarama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ifade etti. Tüm ekipler teyakkuz halindedir.

İlçe ve il düzeyinde depremden etkilenen vatandaşlar için geçmiş olsun dilekleri iletildi; yardım ve koordinasyon çalışmaları için ekipler sahada çalışmalarını sürdürüyor. İhlas Haber Ajansı ve Haberler.com kaynak gösterildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.