Trabzon’da fındık hasadı faciayla bitti! Karı koca yaşamını yitirdi
Trabzon’da fındık hasadı sırasında trajik kaza: Karı koca hayatını kaybetti. Detaylar ve gelişmeler için haberimizi okuyun.
Trabzon’un Sürmene ilçesine bağlı Fındıcak Mahallesi’nde meydana gelen trajik olayda, fındık bahçesinde çalışan karı koca, yaşamlarını yitirdi. Olayın ardından köyde büyük bir üzüntü hakim olurken, yetkililer olayın kesin nedenlerini araştırmaya başladı. Aile ve yakın çevreleri, çiftin ölümüyle ilgili detayları öğrenmek için jandarma ve sağlık ekiplerinin çalışmalarını yakından takip ediyor.
Edinilen bilgilere göre, H.Ö. ve eşi A.Ö., sabah saatlerinde bahçeye giderek fındık hasadıyla meşgul oluyordu. Ancak öğleden sonra, çiftin yakınları onların uzun süre dönmeyince endişeye kapıldı ve bahçeye giderek durumu kontrol etti. Yakınlarının bahçede hareketsiz şekilde yatan çiftle karşılaşması üzerine, olay hemen 112 Acil Sağlık ve jandarma ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, çiftin hayatını kaybettiğini tespit etti ve olay yeri incelemesi başladı.
Olayın Detayları ve İlk Bulgular
İlk incelemelerde, çiftin elektrik akımına kapılarak yaşamlarını yitirmiş olabileceği üzerinde duruluyor. Çiftin cenazeleri, detaylı otopsi ve araştırma yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturmayı derinleştirerek, bahçedeki elektrik tesisatında herhangi bir arıza veya kaza ihtimalini araştırıyor. Ayrıca, olayın kasıtlı mı yoksa kazara mı gerçekleştiği konusunda da kapsamlı çalışmalar yürütülüyor.
Mahallede ve Ailede Derin Üzüntü
Olayın duyulmasıyla birlikte, mahallede büyük bir şaşkınlık ve üzüntü hakim oldu. Çiftin yakınları ve köy halkı, yaşanan bu trajik kayıptan dolayı derin bir acı içerisindeler. Aileler, olayın aydınlatılması ve benzer bir kazanın tekrar yaşanmaması için yetkililerden gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyor. Olayla ilgili soruşturma sürerken, köyde ve ilçede olayın nedenleri üzerinde geniş çaplı değerlendirmeler yapılıyor.