DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer’den Shakhtar Donetsk Maçı Değerlendirmesi

Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Shakhtar Donetsk maçıyla ilgili değerlendirmelerini ve takımın performansını analiz ediyor. Detaylar için tıklayın.

25.07.2025
A+
A-

Shakhtar Donetsk Karşılaşmasının Ardından Ole Gunnar Solskjaer’in Yorumları

Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, takımının Shakhtar Donetsk’e karşı sahaya çıktığı ve 4-2’lik yenilgiyle sonuçlanan mücadele sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Maçın genel değerlendirmesini yapan deneyimli teknik adam, özellikle savunma konusundaki eksikliklere dikkat çekti.

“İyi savunma yapsaydık, bu golleri yemeyebilirdik”

Solskjaer, sözlerine şöyle devam etti: “Öncelikle, karşılaştığımız rakibin kalitesini ve oyunun zorluk seviyesini göz önüne aldığımızda, oyunumuzda bazı organize olma ve savunma hataları yaptık. Bu hatalar sonucunda yediğimiz goller, takımın disiplinli ve dikkatli olması gereken savunma düzeninde yaşanan aksaklıkların göstergesidir. Eğer daha iyi savunma yapabilseydik, bu golleri yemeyebilirdik. Bu deneyimden ders çıkarıp, önümüzdeki maçlara daha hazırlıklı olacağız.”

Geleceğe Dair Umutlar ve Hedefler

Maçın ardından yaptığı açıklamalarda, önümüzdeki rövanş mücadelesinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Solskjaer, “Takımımızda bazı oyuncuların yeni transferler olması ve maçlara tam anlamıyla hazır gelmemeleri nedeniyle zorluklar yaşadık. Bu durum, performansımıza yansıdı. Ancak, önümüzdeki hafta oynanacak rövanş için umutluyuz ve bu karşılaşmayı lehimize çevirecek güçteyiz.”

Teknik adam, ayrıca, maçın ilk golünü atıp, durumu kendi lehlerine çevireceklerine inancını dile getirdi: “İlk golü atıp maçın kontrolünü ele alacağımıza inanıyorum. Bu, takımımıza moral ve özgüven kazandıracak. Rakibin açıklarını yakalayarak, maçı kendi lehimize çevirmeyi hedefliyoruz.”

Son olarak, takımın gelişimi ve karşılaşmadan alınacak dersler hakkında umutlu olduğunu belirten Solskjaer, “Bu tür zorlu durumlarla karşılaşıyoruz, ancak deneyim kazanıyoruz. Bu süreçte sabırlı olup, hatalarımızı tekrarlamadan ilerlemeye devam edeceğiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.