Rize Pazar İlçesinde Aşk Hikayesi: Şaka Gerçeğe Dönüştü
Rize Pazar İlçesinde aşk hikayesinin gerçek olduğu ve şakanın gerçeğe dönüştüğü duygusal ve ilginç anlatım. Detaylar için hemen okuyun!
Rize’nin Pazar İlçesinde Unutulmaz Bir Aşk Hikayesi
Rize’nin güzel Pazar ilçesinde yaşayan Faruk Tibikoğlu, tatil için gittiği Endonezya’da hayatının aşkını buldu. Tatil sırasında yaşadığı bu güzel macera, bir şaka ve gerçek arasında gidip gelen duygusal bir hikayeye dönüştü.
Endonezya’da Tanışma ve Şaşırtıcı Teklif
Faruk Tibikoğlu, kaldığı apartın işletmecisi olan Anitasari ile tanıştığında, ilk etapta samimi bir sohbet başladı. Tadilat sırasında gelişen bu sohbet sırasında, esprili bir şekilde “Benimle evlenir misin?” diye sordu. Bu söz, olayların beklenmedik bir şekilde gelişmesine neden oldu. Şaka yapan Faruk’un bu teklifini ciddiye alan Anitasari, ilişkileri hızla ilerledi.
Gerçekleşen Düğün ve Yeni Bir Hayat
İki aşığın bu güzel ilişkisi, Endonezya’da gerçekleştirilen nikah töreniyle resmi hale geldi. Mayıs ayının 9’unda evlenen çift, bu mutlu günü Endonezya’da kutladıktan sonra, Rize’de düzenlenen düğün töreniyle sevincini paylaşmaya devam etti. Çift, ilk başta şaka olarak başlayan bu hikayenin sonunda aşklarını taçlandırdı.
Çiftin Anlatımı ve Gelecek Planları
Faruk Tibikoğlu: “Eşim Endonezya’nın Jakarta şehrinden. Ramazan Bayramı’nda tatil için Endonezya’ya gitmiştim ve orada kaldığım apartın işletmecisi olan Anitasari ile tanıştım. Şaka yaparken ‘Ben evlenmek istiyorum, sen evli misin?’ dedim. O da şakasına ‘Yok bekarım’ dedi. Ben de ‘Peki benimle evlenir misin?’ diye sordum ve bu teklif ciddi olarak kabul edildi. Yaklaşık bir hafta boyunca ilişkimiz devam etti ve sonunda nikah kıydık. Endonezya’da Mayıs’ın 9’unda evlendik.”
Gelin Anitasari’nin Açıklamaları: “Burayı çok beğendim, gerçekten çok hoşuma gitti. Kendi ülkemle kıyasladığımda çok farklı bir kültür var. Türk insanları gerçekten çok sıcakkanlı ve yardımsever. Burada yaşamak benim için büyük bir deneyim olacak.”
Gelecek Planları ve Türkiye’de Yaşam Hayali
Faruk ve Anitasari, Türkiye’de yaşamayı planlıyor. Çift, bugün burada gerçekleşen düğünle mutluluklarını taçlandırdı ve İzmir’de yaşamaya karar verdi. Çift, “Türkiye’de kalıp burada yeni bir hayat kurmayı düşünüyoruz” diyerek, gelecek hayallerini paylaştılar.
Türkiye ve Endonezya Kültürleri ve İnsanları
Endonezyalı Gelin Anitasari: “Burayı gerçekten çok sevdim ve beğendim. Kendi ülkemle kıyasladığımda, Türk insanlarının sıcakkanlılığı ve yardımseverliği bana çok yabancı değil. Endonezya’da da insanlar çok sıcakkanlıdır; burada da aynı sıcaklık ve samimiyet var.”
Düğün ve İlgi Çeken Anlar
Çiftin Pazar ilçesinde gerçekleştirilen düğünü, yoğun ilgi ve sevgiyle karşılandı. Düğün töreni, hem iki ülkenin kültürünü yansıtan renkli ve samimi anlara sahne oldu. Çift, bu özel günlerinde sevdiklerinin ve misafirlerin mutluluğunu paylaştı.
Kaynak: Ensonhaber