Fenerbahçe’de Transfer Hareketliliği Sürüyor: Evan Guessand İçin Temaslar Artıyor
Fenerbahçe’de transfer hareketliliği devam ediyor. Evan Guessand için temaslar artarken, sarı-lacivertli ekibin yeni hamleleri merakla takip ediliyor.
Fenerbahçe’nin yeni sezon öncesi transfer planları hız kesmeden devam ediyor
Sarı lacivertliler, son dönemde yaptığı transferlerle taraftarların yüzünü güldürürken, yeni yıldızlar kadroya katmak adına yoğun mesai harcıyor. Al Nassr Kulübü’nden Jhon Duran’ı İstanbul’da ağırlayarak transferde önemli bir adım atan Fenerbahçe, şimdi de Fransız futbolunun yükselen yıldızlarından Evan Guessand için girişimlerini hızlandırdı.
Sözcü’nün güvenilir haber kaynaklarından edindiği bilgilere göre, teknik direktör Jose Mourinho, genç oyuncuyla doğrudan telefon görüşmesi gerçekleştirerek projelerini paylaştı. Portekizli hoca, Guessand’a “Seni, Jhon Duran ile birlikte sahada görmek istiyorum” diyerek takımda kendisine yer açmak istediğini açıkça iletti. Bu samimi ve net iletişim, genç yıldızın Fenerbahçe’ye olan ilgisini artırdı ve transfer konusunda olumlu sinyaller alınmaya başlandı.
Transferde Borsalar Hareketleniyor: Bonservis Pazarlıkları Başladı
Nice ekibinde forma giyen Evan Guessand’ın güncel piyasa değeri yaklaşık 25 milyon euro civarında. Ancak, kulüp yöneticileri bu genç yetenek için 35 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor. Fenerbahçe yönetimi ise, bu yüksek rakamı düşürmek adına yoğun görüşmeler ve pazarlıklar yürütüyor. Kulüp kaynaklarına göre, sarı lacivertliler, transfer için oldukça kararlı ve istekli konumda bulunuyor.
Geçmiş Performansı ve Potansiyeliyle Göz Kamaştırıyor
Geçtiğimiz sezon Nice formasıyla toplam 42 maçta görev alan Guessand, bu karşılaşmalarda 13 gol ve 10 asistlik katkı sağlayarak dikkatleri üzerine çekti. Hücumun her bölgesinde etkili olabilen, dinamik ve çok yönlü bir oyuncu olan Evan Guessand, özellikle Avrupa arenasında önemli bir rol üstlenmeye hazır görünmekte. Bu transfer, Fenerbahçe’nin Avrupa hedefleri doğrultusunda büyük bir adım olma potansiyeli taşıyor.
Kaynak: Haberler.com / Spor