Giresun’da Sahte İçki Operasyonlarıyla 3 Şüpheli Gözaltına Alındı
Giresun’da gerçekleştirilen sahte içki operasyonlarında 3 şüpheli gözaltına alındı. Detaylar ve gelişmeler için haberimizi takip edin.
Giresun’un Bulancak ve Görele İlçelerinde Sahte İçki Operasyonları
Giresun iline bağlı Bulancak ve Görele ilçelerinde gerçekleştirilen başarılı jandarma operasyonları sonucunda, toplamda 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlar, sahte ve sağlıksız içki üretimi ve satışını engellemeye yönelik sıkı önlemler kapsamında gerçekleştirildi.
Bulancak ilçesinde, jandarma ekipleri, S.I. ve H.A’nın ikametlerinde yaptığı aramalarda, 4 litre el yapımı etil alkol ve 1 litre bandrolsüz sahte içki ele geçirdi. Bu maddelerin, piyasaya sürülmek üzere hazırlandığı değerlendiriliyor.
Görele ilçesinde ise, H.B’nin adresinde gerçekleştirilen aramada, 6 litre etil alkol bulundu. Şüphelilerin, içki üretiminde kullanılan malzemeleri ve sahte içki satan diğer unsurları da araştırılıyor.
Gözaltına alınan şüpheliler hakkında detaylı soruşturma başlatılırken, olayla ilgili çalışmalar devam ediyor. Güvenlik güçleri, halk sağlığını korumak ve yasa dışı üretimle mücadele amacıyla operasyonlara kararlılıkla devam edecektir.
Kaynak: AA / Atakan Çıtlak – Güncel Yerel Haberler