DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

İstanbul Gaziosmanpaşa’da Kalp Krizi Sonucu Vefat

İstanbul Gaziosmanpaşa’da kalp krizi sonucu yaşanan vefat haberleri ve detaylar. Güncel bilgiler için tıklayın.

27.04.2025
A+
A-

Gaziosmanpaşa’da Acı Olay: Kalp Krizi Sonucu Bir Vefat

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde, 54 yaşındaki Mehmet Danışmaz, geçtiğimiz pazartesi akşam namazı sırasında camide geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri, yaşanan dramatik anları net bir şekilde ortaya koydu.

Olayın Detayları

Olay, 20 Ocak Pazartesi günü saat 19.00 sıralarında, Gaziosmanpaşa’nın Karadeniz Mahallesi’nde bulunan Yunus Emre Camii’nde gerçekleşti. Namaz kılmak üzere camiye gelen Mehmet Danışmaz, namaz esnasında aniden rahatsızlandı ve fenalaştı. O anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.

Yaşananlar ve Müdahale

İlk yardım ve acil müdahale ekipleri olay yerine sevk edildi. Mehmet Danışmaz, hızla en yakın hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Güvenlik Kamerası Kayıtları

Görüntülerde, Danışmaz’ın namaz sırasında aniden fenalaşması ve arkadaşlarının durumu fark ederek yardım çağırması açıkça görülüyor.

Olayı Tanıklık Edenler

Camide bulunan ve olay anına şahitlik eden Mehmet Bektaş, yaşananları şu sözlerle anlattı: “Biz o akşam buradaydık ve arkadaşımızın ani rahatsızlığı dikkatimizden kaçmadı. Kendisi ve ailesinde kalp hastalıkları öyküsü olanlar vardı. Acil müdahale edildi, hastaneye kaldırıldıktan sonra 1-2 gün içinde tekrar rahatsızlandı ve ne yazık ki Hakk’ın rahmetine kavuştu. Allah rahmet eylesin.”

Son Durum ve Toplumsal Tepki

Olay, toplumda büyük üzüntüyle karşılandı ve sağlık konusunda farkındalık oluşturma çağrılarına neden oldu. Aile ve yakınları, genç yaşta kaybettikleri yakınları için dualar ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.