Bozyazı Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ali Öztaş, 2024 Yılının En Güzel Karelerine Oy Verdi
Bozyazı Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ali Öztaş, 2024 yılının en güzel karelerine oy verdi. Detaylar ve haberler için hemen tıklayın!
Bozyazı Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ali Öztaş, 2024 Yılına Damga Vuran Kareleri Seçti
Bozyazı Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Hasan Ali Öztaş, Anadolu Ajansı’nın (AA) düzenlediği ve her yıl büyük ilgi gören “Yılın Kareleri” oylamasına katılarak, 2024’e damga vuran önemli olayların ve yaşamın çeşitli yönlerinin en etkileyici fotoğraflarını değerlendirdi.
Öztaş, bu anlamlı oylamada, AA muhabirleri ile birlikte yurt içi ve yurt dışı çekimlerin yer aldığı birçok kategoride seçilen fotoğrafları dikkatle inceledi. Fotoğraflar arasında, Roketsan, Lifebox ve Sony’nin katkılarıyla hazırlanan çeşitli kategoriler bulunuyor. Bu kategoriler arasında “Haber”, “Doğal Yaşam ve Çevre”, “Spor”, “Günlük Hayat” ve 2024’e özel eklenen “Özgür Suriye” kategorileri yer aldı.
Oylama sırasında Öztaş, her kategoride öne çıkan ve kendisini etkileyen fotoğrafları özenle değerlendirdi. Bu seçimler arasında öne çıkan kareler şunlardı:
- “Özgür Suriye” kategorisinde Emin Sansar’ın “Ölümcül Kanıt” adlı fotoğrafı
- “Haber” kategorisinde Katie McTiernan’ın “Azap Yolu” adlı kareleri
- “Günlük Hayat” kategorisinde Himanshu Sharma’nın “Güneşi Yutan Deve” fotoğrafını
- “Doğal Yaşam ve Çevre” kategorisinde İsmail Kaplan’ın “Tek Sıra” adlı eseri
- “Spor” kategorisinde Oğuz Yeter’in “Gol Sevinci” kareleri
Öztaş, seçimini yaptıktan sonra, bu önemli çalışmanın ortaya çıkmasında emeği geçen Anadolu Ajansı çalışanlarına teşekkür ederek, onların üstün gayretleri ve profesyonellikleri sayesinde böyle anlamlı ve etkileyici fotoğrafların ortaya çıktığını belirtti. Ayrıca, ilerleyen dönemlerde de böyle başarılı çalışmaların devam etmesini temenni etti.
Kaynak: AA / Muzaffer Keklik – Güncel Anadolu Ajansı