Beşiktaş, Mert Günok ile 3 Yıllık Yeni Sözleşme İmzaladı
Beşiktaş, kaleci Mert Günok ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalayarak takımın geleceğine yönelik önemli bir adım attı. Detaylar burada!
Beşiktaş’tan Mert Günok’a Yeni Sözleşme
Beşiktaş, milli file bekçisi Mert Günok ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere toplamda 3 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı. Siyah-beyazlı kulübün resmi açıklamasına göre, başkan Serdal Adalı ve kaleci Mert Günok, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya gelerek yeni sözleşmeye imzayı attılar.
Başkan Adalı, Mert Günok’a yeni dönemde başarılar dileyerek, kulübün gelecek hedeflerine vurgu yaptı. Yeni sözleşmenin Beşiktaş için hayırlı olmasını temenni eden Adalı, Mert’in kulübe olan katkısının büyük olduğunu belirtti.
Mert Günok ise imza töreninde yaptığı açıklamada, “Bu güzide kulüpte iki yıl daha forma giyeceğim. Futbolu Beşiktaş‘ta bırakma niyetim olduğunu daha önce belirtmiştim. İnşallah daha güzel günleri birlikte yaşayacağız,” ifadelerini kullandı. Ayrıca, yeni hocasına da hayırlı olsun dileklerini ileten Günok, “Hep beraber daha iyi bir Beşiktaş izleteceğiz. Futbolcular olarak hocamıza yardımcı olacağız. Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam ediyor. Onlara daha başarılı bir futbol ve Beşiktaş izleteceğiz,” şeklinde konuştu.
- İmza Töreni: BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirildi.
- Başkan: Serdal Adalı, yeni dönemde başarılar diledi.
- Mert Günok: “Futbolu Beşiktaş’ta bırakma niyetim var.”
Kaynak: AA / Bozhan Memiş – Spor, Haberler.com