DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Beste Açar’ın Dördüncü Evliliğinde Kriz ve Boşanma İddiaları

Beste Açar’ın dördüncü evliliğinde kriz ve boşanma iddiaları gündemde. İlişkinin detaylarına göz atın!

06.04.2025
A+
A-

Beste Açar’ın Evliliğinde Kriz

Beste Açar'ın Evliliğinde Kriz

Merhum sanatçı Kayahan’ın kızı Beste Açar, dördüncü evliliğinde de aradığı mutluluğu bulamadı. İddialara göre, Beste Açar, eşi Evren Bölek’in telefonuna bir casus program yükleyerek, onun bir kadınla ilişki yaşadığını tespit etti. Bu bulgular sonucunda Açar, boşanma kararı almaya yöneldi.

Aile Araya Girdi

Casus program yüzünden çıkan kavganın ardından Evren Bölek, evden ayrılarak Urla’ya gitmek zorunda kaldı. Çiftin yakınları, aralarındaki gerginliği sona erdirmek ve onları barıştırmak için devreye girdi. Ancak, boşanmak istemeyen Evren Bölek, eşine karşı son kozunu oynamaya karar verdi.

  • Evren Bölek, Beste Açar’a “Davayı geri çekmezsen, telefonuma yüklediğin casus programı anlatırım.” diyerek, tehditte bulundu.
  • Boşanma davasının bu ay içerisinde görüleceği bilgisi de medyaya sızdı.

Bu gelişmeler, Beste Açar ve Evren Bölek’in evliliklerinin geleceği hakkında soru işaretleri oluştururken, çiftin yakın çevresi de bu durumu yakından takip ediyor.

Kaynak: Ensonhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.