Dilan Polat ve Nez Demir Arasındaki Anlaşmazlık Mahkemede Çözüldü
Dilan Polat ve Nez Demir arasındaki anlaşmazlık mahkeme kararıyla son buldu. İkilinin yaşadığı sorunlar artık hukuki yollarla çözüldü. Detaylar için hemen okumaya başlayın.
Bir dönem içi dışı bir olmayan Dilan Polat ve Nez Demir arasında yaşanan anlaşmazlık mahkeme kararıyla son buldu. Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, kendisine hakaret içerikli mesajlar atan Nez Demir’den şikayetçi olmuştu. Mahkeme sürecinde ilginç gelişmeler yaşandı.
Dilan Polat SEGBİS Sistemiyle Mahkemeye Bağlandı
Dilan Polat, kendisine hakaret içerikli mesajlar attığı iddiasıyla Fenomen Nez Demir’den şikayetçi olmuş ve hakkında dava açılmıştı. Mahkemede görülen duruşmaya tutuklu bulunduğu cezaevinden SEGBİS (Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi) aracılığıyla katılan Dilan Polat, şikayetinden vazgeçtiğini açıkladı.
Eski Arkadaşlar Mahkeme Salonunda Gözyaşlarına Boğuldu
Anadolu 50. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada Nez Demir, gözyaşları içinde savunma yaparken, “Aramızdaki kavgaların bir sonucu olarak mesaj atmış olabilirim ancak tehdit etme niyetim yoktu” dedi. Dilan Polat ise duruşma boyunca ağlayarak, şikayetini geri çektiğini belirtti. Mahkeme, Dilan Polat’ın şikayetini geri çekmesi üzerine davanın düşürülmesine karar verdi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa