DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Timur Savcı Meryem Uzerli için sert konuştu

02.11.2021
A+
A-

Simge Fıstıkoğlu’nun ‘Hayat Okulu’ adlı programına bu hafta; ‘Muhteşem Yüzyıl’, ‘Suskunlar’, ‘Kavak Yelleri’, ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’, ‘Bir Zamanlar Çukurova’ gibi reyting rekorları kıran dizilerin yapımcısı Timur Savcı konuk oldu.

Ünlü yapımcı, 2011-2014 yılları arasında yayınlanan ve yurt dışında da birçok hayranı olan ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisi hakkında da konuştu.

‘Muhteşem Yüzyıl’da Hürrem Sultan’ı canlandıran Meryem Uzerli, 2013 yılında ‘tükenmişlik sendromu’ yaşadığı gerekçesiyle çekimleri yarıda bırakıp Almanya’ya gitmişti. Yapım şirketi de onun yerine ekibe Vahide Perçin’i dahil etmişti.

Yıllar sonra konuyla ilgili açıklama yapan Timur Savcı, Meryem Uzerli’nin “tükenmişlik sendromuyla” aniden diziyi bırakmasını tüm ekibe karşı saygısızlık, şımarıklık olduğunu düşündüğünü söyledi.

Savcı, “Meryem’in diziyi bırakması bana da sürpriz oldu. Bu durumlarda seri katil soğukkanlılığım var. Meryem’in abisi araya girdi, başkaları araya girmeye çalıştı ama bitti dedim. Geri dönüşü yoktu artık” diye konuştu.

Öte yandan geçtiğimiz yıl Şamdan Dergisi’ne verdiği röportajda rahatsızlığından bahseden Uzerli, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Hiç kimseyi kırmamak adına her şeye ‘Evet’ deyip durdum. Kendime çok sert davranıyordum. ‘Sen bir makinesin Meryem, bu makine çalışmak zorunda’ deyip duruyordum. İç sesim sürekli ‘mükemmel ol’, ‘disiplini bırakma’ diyordu. Adeta robot gibi olmuştum. Sonunda ekibe ‘Bu tempo bana çok ağır geliyor’ dedim. Sendroma yakalandığımda artık şarjı biten bir makine haline gelmişti.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.