DOLAR 32,3819
EURO 34,6738
ALTIN 2.405,49
BIST 10.077,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Aşk ve mutluluğun 20 sırrı

30.06.2021
A+
A-

Deniz ve güneş cildin nem ihtiyacını artırır

Deniz ve güneş cildin nem ihtiyacını artırır

Kış aylarının cildimiz üzerinde bıraktığı en belirgin etkilerden biri cilt kuruluğudur. Cildimizin günlük nem ihtiyacını karşılamamız hem sağlıklı bir cilt hem de yaşlanma belirtilerini geciktirmek için gerekli.

Cilt tipinize uygun bir nemlendirici seçerek cildinizi günlük olarak nemlendirin. Ancak cildin özellikle yaz aylarında maruz kaldığı deniz ve güneş, derinin nem ihtiyacını artırabilir.

Milano Gençlik İksiri cildi içten nemlendiriyor

Milano Gençlik İksiri cildi içten nemlendiriyor

O yüzden cildi içten de nemlendirmemiz gerekir. Bunun için Milano Gençlik İksiri uygulaması kullanılabilir. Bu uygulama cildin nemini düzenleyen birçok madde, vitaminler ve antioksidanlar içeren bir kokteyldir.

Milano Gençlik İksiri, cilde canlılık, nem ve elastikiyet kazandırarak, doku onarımı ile cildin yenilenmesine katkıda bulunur. İnce kırışıklıkların giderilmesi ve lekelerin açılmasına da imkan sağlar.

Milano Gençlik İksiri, cildin tüm ihtiyaçlarını karşılamak adına özel olarak oluşturulmuş yenilikçi bir mezokokteyldir. Geniş kokteyl içeriği sayesinde cildin doğal, parlak ve kırışıksız bir görünüme sahip olmasını sağlarken antioksidan içerikleriyle de uzun süreli bir etki gösterir. Yaşlanma karşıtı efekt istenen her bölgede güvenle kullanılabilir.

Endikasyonları arasında yüz bölgesinde kırışıklık tedavisi, orta yüze hacim verme ve sıkılaşma etkisi, boyun ve dekolte gençleştirme ve kırışıklık tedavisi, cilt kalitesi artırma, son derece kuru cilt tedavisi, gerilmiş ve hasarlı cilt tedavisi sayılabilir.

İçeriğinde Hyalüronik asit, gliserol, peptitler, aminoasitler, vitaminler, lipoik asit, süperoksitdismutaz vardır. 15 günde bir, birbirini takip eden 4 seans uygulama önerilir. Doğal ve kırışıksız bir cilt görünümü için Milano Gençlik İksiri size yardımcı olabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.