iPhone X tasarımında değişikliğe gidiliyor!
ET Kore tarafından paylaşılan haberlere göre Apple, gelecek yıl tanıtımını gerçekleştireceği yeni iPhone modellerinde Face ID algılayıcılarını ön kameraya entegre etmek için yoğun bir araştırma sürecine girdi.
Apple, 2019’da kullanıcılar ile buluşturacağı yeni iPhone modellerinde kamera iyileştirmesi ile yüz algılama özelliğini güçlendirmeyi planlıyor. Bu nedenle cihazlarda kullanılacak olan parçaların sayısı artacağı için, tasarımı iyileştirmek için kamera ve Face ID modülünü bir araya getirmek istiyor.
iPhone X’te yer alan standart RGB kameranın yanı sıra Face ID için kullanılan kızılötesi kamera ve özel sensörler bir araya getirilebilirse Apple, ekranın üst kısmında yer alan çentiği çok daha küçük bir boyuta getirecek. Ancak, şu aşamada çentiğin ortadan kalkması mümkün görünmüyor.
iPhone X, dünyada ilk olarak ShiftDelete.Net’te kutusundan çıkmıştı. Şimdi de detaylı iPhone X inceleme videosuyla karşınızdayız.
Bu geliştirmelerin başarıyla uygulanması halinde 2019’da karşımıza çıkacağını hatırlatmak isteriz. Şirketin bu yıl tanıtacağı yeni iPhone modellerinde boyut dışında ciddi bir tasarım değişikliği beklenmiyor.
:: Sizce, iPhone X tasarımı üzerinde ne tür değişiklikler yapılması gerekiyor?