DOLAR 32,3799
EURO 34,7028
ALTIN 2.397,81
BIST 10.050,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

10 madde ile teknolojide bugünün özeti

26.03.2020
A+
A-

PlayStation 5’in teknik özellikleri geçtiğimiz günlerde açıklanırken, her ay ücretsiz oyunlar sunan ve birçok oyunda da özel fırsatlar sağlayan PS Plus aboneliğinin bu ay sunduğu fırsat açıklandı. PS Plus Nisan 2020 oyunları belli oldu.

Huawei P40 ve P40 Pro özellikleri netleşti! İşte fiyatı

Huawei P40 serisi 26 Mart tarihinde tanıtılacak. Sızıntıları ile tanınan Roland Quandt her iki cihazın teknik özelliklerini ve basın görsellerini paylaştı. Gelin, şimdi Huawei’nin yeni amiral gemilerine lansman öncesinde yakından bakalım.

Facebook kazancı, zararın eşiğinde!

Corona virüsü salgını ile insanlar ekranlara daha çok yöneliyor. Facebook kullanımı da gittikçe artmaya devam ediyor. Ancak Facebook için bu durum, reklamcılık adına bir avantaj sağlamıyor.

Galaxy S20 özellikleri, S10 ve Note 10’da!

SamsungGalaxy S20‘nin sevilen özelliklerini önceki amiral gemisi modelleri olan Galaxy S10 ve Note 10‘a da taşımayı planlıyor. One UI 2.1 güncellemesi ile bu özellikler diğer telefonlarda da kullanılabilecek.

Yeni jenerasyon Nissan X-Trail prototipi sızdı!

Corona virüsü salgınının ortasında, Nissan‘ın ABD’nin Las Vegas sokaklarında yeni bir SUV adayını test ettiğini gösteren bir prototip ortaya çıktı.

Netflix, tüm zamanların en yüksek seviyesinde!

Corona virüsü salgını, insanları evde daha fazla zaman geçirmeye zorladı. Çoğu işletme bu zor dönemlerde gücünü kaybetmeye devam ederken, Netflix adeta patlama yaşıyor.

Apple’dan Mac kullanıcılarına yenilikler!

iOS 13.4, iPadOS 13.4 ve MacOS 10.15.4 güncellemelerinin piyasaya sürülmesinin ardından, Apple, K-12 müşterilerinin ve şirket sahiplerinin hayatlarını kolaylaştıracak yeni özellikleri de paylaştı.

Volkswagen logosunu Corona virüse uyarladı!

Audi‘den sonra Volkswagen de, insanların birbirinden uzak durması adına sosyal mesafeye teşvik etmek için resmi logolarını geçici olarak değiştirdi. İki otomobil üreticisi logolarına bir miktar “mesafe” ekledi.

Huawei yeni kamera patenti çok konuşulacak

Huawei yeni kamera patenti oldukça ses getirecek. Yeni raporlara göre Huawei arka kamera için farklı planlara sahip. Daha önceden ses getiren oval tasarım için bazı seçenekler kullanılabilir olacak. Huawei kamera patent raporuyla, bu seçenekler görsel haline getirildi.

Apple Store’ların yakında açılacağı iddia edildi!

Apple’ın, dünyanın dört bir yanındaki perakende mağazalarını yeniden açmayı planladığı iddia edildi. Peki, yaklaşık 15 gündür kapalı Apple Store’lar için iddia edilen tarih ne zaman?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.