DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Telegram’ın kripto parasına ABD darbesi geldi!

12.10.2019
A+
A-

Henüz herhangi bir borsada bulunmayan Gram için yapılan ilk satışlara 171 kişinin katıldığı ve maddi değerin 1.7 milyar dolar olduğu belirtildi. Satılan 2.9 milyar Gram’ın 1 milyarlık bölümü ABD’deki insanlar tarafından satın alındı.

1.7 milyar dolarlık ICO için alınan durdurma kararının Telegram’a etkisini önümüzdeki günlerde göreceğiz. Ancak, Telegram’ın Gram’ı menkul kıymetler olarak değerlendirdiği ve bu nedenle Menkul Kıymetler Yasası’nı ihlal ettiği belirtiliyor. Eski SEC avukatı Zachary Fallon, Bloomberg’e yaptığı konuşmada bu ihlalin diğer ülkelerdeki satışlarında önünü kapatabileceğini belirtiyor.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu İcra Direktörü Stephanie Avakian, ” Bugün acil bir şekilde aldığımız karar, yasadışı olarak satıldığını iddia ettiğimiz Telegram’ın ABD pazarına girmesini engellemeyi amaçlıyor. ” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.