DOLAR 32,3800
EURO 34,7696
ALTIN 2.412,48
BIST 10.106,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Huawei P30 ve Mate 20 satış rakamları şaşırttı

20.09.2019
A+
A-

Mate 20 satışlarının 16 milyonu geride bıraktığı açıklandı. Mate 10 serisinin ”10 milyon üzeri” olarak belirtilen satış rakamı ile kıyasladığımızda büyük ilerleme sağlandığını görüyoruz. Huawei P30 serisi ise çok daha iyi bir sonuç verdi.

Huawei P30 serisinin satışa sunulmasının üzerinden henüz 6 ay geçmesine rağmen, satış rakamları 17 milyonun üzerine çıkmayı başardı. Bunun yanı sıra P30 serisinin 10 milyon satışa ulaşması sadece iki ay sürdü.

Huawei Mate 30 Pro özellikleri ve fiyatı

Huawei’in uzun zamandır beklenen amiral gemisi modeli Huawei Mate 30 Pro nihayet tanıtıldı. İşte kamera özellikleriyle dikkat çeken Huawei Mate 30 Pro özellikleri ve fiyatı!

P20 serisinin 10 milyon barajını aşması 5 ay sürmüştü. ABD yasağı nedeniyle Google uygulamalarının yer almadığı Mate 30 serisinde bu satış rakamlarının çok ciddi bir şekilde düşmesi beklenirken, Huawei’nin hali hazırda piyasada olan modeller ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başardığı açıkça görülüyor.

Huawei’nin akıllı saati Watch GT ise 10 ay önce piyasaya sürüldü ve 3 milyon barajını geride bıraktı. Mate 30 ile birlikte bu etkinlikte tanıtılan Watch GT 2, Huawei’nin geliştirdiği bir işlemci ve LiteOS işletim sistemi ile kutudan çıkıyor.

Huawei Watch GT 2 tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı

Huawei Watch GT 2 özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı. Mate 30 ailesi ile birlikte tanıtılan yeni akıllı saat, 14 saatlik pil ömrü ile dikkat çekiyor. Huawei Watch GT 2 fiyatı da netlik kazandı…

Böylece saat ABD’nin ticaret yasağından etkilenmiyor. Bu kapsamda Huawei’nin akıllı saat sektöründeki yükselişinin devam edeceği düşünülüyor. Huawei P30 ve Mate 20 satış rakamları hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.